Evaluatie en voortzetting

Toen Abba YHVH mij in 2007 aanmoedigde om van Zijn werk te delen en ik een blog begon onder de titel Tegentlicht, kon ik niet vermoeden, dat Hij veel meer in petto had.

Ik vroeg hem in die tijd om een bevestiging en dat was duidelijk hoofdstuk 37 van Ezechiël.

In 2016 begon ik hier te schrijven.

Jaren gingen voorbij en het bleken moeizame jaren. En achteraf blijkt dat zo’n tijd van ploeteren nodig is om fundament te krijgen. Dat men doorgaat als er niets van de grond lijkt te komen. Dat men wel geroepen is de vaandel te dragen, maar er geen korps ontstaat.

We zijn zeven jaar verder en nog geen week geleden was er een lifestream, mogelijk gemaakt door BTM (1), en uitgezonden via B’ney Yosef NA, waarin wij wat mochten delen. Aan de hand van drie vragen konden wij als gezin in een veel langer interview dan dit eerste deel, vertellen wat onze bevindingen waren ten tijde van het eerste Congres in Ariel en wat wij daarna zijn gaan doen.

Dit gebeurde via Zoom, omdat wij en de anderen ver uit elkaar wonen, maar direct was daar weer dat lieflijke van de Ruach haKodesh op een wijze die specifiek aanwezig is als het gaat om het profetische perspectief van de verzameling aangaande Israel en Juda.

Ik denk zelfs dat we slechts over kunnen brengen dat het zo werkte, maar dat de nuances van het beleven ten volle werken wanneer men instapt.

Mijn bede is dat ons aller getuigenis mag doorwerken tot vermeerdering en meerdere eer aan het werk van de Vader, Die Zijn Zoon zond om voor de verloren schapen uit huize Israel in de bres te staan om zo samen met huize Juda Zijn verkozen vrouw (geheel huis Israel),die ene te worden. Maleachi 2,Jesaja 54, Romeinen 11:26.

We zien uit naar de voltooiing van Vaders plan!

Wat ons aangaat, wij hebben aan deze website een andere gekoppeld,  omdat we aandacht en ruimte willen geven buiten het land waar we wonen. Ik moet denken aan Jesaja 54. Alhoewel ik al veel vermeld heb van buitenaf op deze site, ik ben zelf niet gebonden aan landsgrenzen, vond ik dat Bney Yosef Europe een apart plaatsje krijgen mocht.

Ook heb ik op facebook een pagina gemaakt met dezelfde naam.

Alles wat de Vader bouwt zal zegen hebben, we zullen gaan zien wat Hij bevestigen zal.

Alle eer aan Hem Die leven geeft en herstel!

Lifestream BYNC

Blog Bney Yosef Europe

Pagina BYEurope

Dit weekend hebben wij ergens in het land de Picknick BYHolland om met elkaar de laatste ontwikkelingen te bespreken en elkaar te versterken.

We zien er naar uit!

Isa_62:10  Gaat door, gaat door, door de poorten, bereidt den weg des volks; verhoogt, verhoogt een baan, ruimt de stenen weg, steekt een banier omhoog tot de volken!

  1. Met dank aan Solomon O Lopez en Tzefanyah Pappas

Een gedachte over “Evaluatie en voortzetting

  1. Hey Hadassah,

    Bedankt voor je schrijven. Dat er soms weinig vrucht lijkt te vinden ervaren we soms ook, maar wat je zegt, het maakt de basis stabieler. Dank voor deze kijk en bevestiging. We gaan door, op Zijn weg, om een reine bruid te worden/vormen. Beginnend bij onszelf.

    Gezegende shabbat,

    Liset

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s