Ook wijzelf hebben niet stil gezeten en hebben eenvoudigweg op advies van een vertrouwd en ter zake kundig familielid een door onszelf geschreven artikel in pdf omgezet en afgedrukt om die bij gesprekken die we spontaan gaan krijgen bij interesse als naslagwerkje mee te geven in de hoop dat het zaad ontkiemen gaat.

1Co_3:7  Zo is dan noch hij, die plant, iets, noch hij, die nat maakt, maar YHVH/God, Die den wasdom geeft.

Hoewel het lijkt of die blijde boodschap niet landt, mogen we het net naar de andere kant werpen wanneer de bekende wegen lijken dood te lopen.

Dan is een oprechte bemoediging een zegen!

Een stukje uit het schrijven van wat de familie Frank in gedachten kreeg, opschreef en verzond aan de hand van ondermeer psalm 68:11 en 12

“Wij zijn zijn verloste getuigen van deze oude eeuwige verbonden. Hij is Dezelfde gisteren, vandaag en voor altijd. De verloste vrouwen van Israël hebben een mandaat (samen met de mannen) om het goede nieuws van de opstanding en het herstel van Israël/Jozef te verkondigen door gebed, voorbede en door een bron van inspiratie van geloof te zijn. We moeten allemaal onze krachten bundelen op dit cruciale uur en de gelegenheid aangrijpen, onze blik richten op wat voor ons ligt, voorbij de onmiddellijke beperkende en vervormde omstandigheden van het heden (en dat wat op het punt staat te volgen in de zeer nabije toekomst).”

In het artikel gaat aan bepaalde vragen, die men zou kunnen stellen en die wij ook vaak hebben vernomen van mensen, een inleiding vooraf.

In kort bestek wordt de bijbelse ofwel schriftuurlijke identiteit van een oprechte gelovige die de belijdenis van Jezus/Yeshua handhaaft, uit de doeken gedaan onderbouwd met tekstverwijzingen. Voor vragen kan men schrijven naar vermeld emailadres.

Alle eer aan de komende Koning!

Onthuld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s