Een paar dagen geleden ontvingen we een schrijven van Mark Webb, die ons vroeg naar ons welzijn en vervolgens meedeelde dat de opnames van de diensten in Living Messiah Ministries te Mesa/Arizona in elke mogelijke taal ondersteund kan worden.

We beluisteren of kijken geregeld naar hun bijdragen en uitleg. De manier waaróp spreekt ons aan en niet onbelangrijk…zij spreken vanuit het bewustzijn, dat zij door Yeshua Israeliet zijn geworden en dát merk je in de presentatie.

Een kenmerk van zich bewust zijn, geeft een vollere diepte. Het toepassen vanuit weten wordt verweven met het Woord en geeft een diepere geur af van wat er komen gaat ten aanzien van het herstel van het gehele huis Israels.

Persoonlijk houden we elkaar geregeld op de hoogte, want in Vaders huis onderhouden we het contact met wie wij op weg zijn gegaan.

De familie Webb leerden we tijdens het eerste Congres van Bney Yosef National kennen. Ook een paar van hun kinderen en twee andere echtparen, die in Living Messiah Ministries participeren, waaronder Ralphie Cratty en zijn vrouw. Nader kennis gemaakt en de volgende Congressen in Ariel opnieuw ontmoet.

Een van ons is in Mesa geweest om hun familie ontmoeting van Bney Yosef North America mee te maken. Het was een warm onthaal met veel gastvrijheid. Ondermeer vijf dagen te gast bij de familie Webb in huis. Dat was een zegen!

Mark Webb is Servant leader en Oudste van Bney Yosef North America

https://www.youtube.com/channel/UCz_q3-dBtU_sSbEojRP57OQ/videos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s