We kregen van te voren bericht dat er opnieuw een lifestream zou komen, getiteld 1st Century Torah Talk met Solomon O Lopez, Tzefanyah Pappas, Brian Sanchez en Ephraim Frank.

Het is uiterste boeiend hun samenspraak te horen. Het is een ontmoeting van hoop, maar ook worden zaken nader bekeken, die er door leringen anders overgebracht werden dan het geschreven Woord bedoelde.

We zeggen het vaker, maar het blijkt dat de Congressen die we in Ariel meemaakten een duurzame familie- verbintenis schiep, die met een schrijven online niet verbleekt, omdat het de Vader is Die ons samenbracht en dat is niet aan tijd en omstandigheden gebonden.

Zo uniek, dat we elkaar meestentijds met een half woord begrijpen. Ja, zoals als Abba Vader in Zijn Woord aangaf dat de beloofde melo hagoyim in de volkeren te vinden zou zijn, zo hebben wij uit diverse volkeren, ook buiten Europa, familiebanden gekregen met hen die naar Zijn voornemen geroepen zijn.

Een uitspraak van Ephraim Frank dat in Romeinen 11 Ezechiel 37 te zien is, geeft stof tot nadenken.

Luister en wordt geïnspireerd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s