Groet uit Jordanië

Dan 11:41  En hij zal komen in het land des sieraads, en vele landen zullen ter nedergeworpen worden; doch deze zullen zijn hand ontkomen, Edom en Moab, en de eerstelingen der kinderen Ammons. 

Mijn gedachten gingen naar vrienden die in de buurt van Aqaba wonen voor zover ik weet om bovengenoemde redenen…En tevens dacht ik aan een blog genaamd Jordaninjordan, dat ik zo nu en dan volg, waarvan de familie Ryan met opgroeiende kinderen eveneens in Jordanië wonen. Hun blog ben ik opnieuw met interesse gaan bekijken. Ik schreef hen en vroeg of ik een of meer van hun artikelen vertalen mocht.

Het eerste artikel sprak me al direct aan omdat ik met zelfde woorden uit Jesaja 26:20 liep. Daarbij haalt Amy specifiek de geschiedenis aan van de verloren schapen aan…

Het antwoord kwam snel en ik mocht inderdaad vertalen met bronvermelding. U kunt natuurlijk ook zelf verder lezen, maar hieronder alvast een begin:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s