Vanmorgen ontvingen we een persoonlijk bericht van James Block met een link naar een lied die hij gemaakt heeft en zingt.

U kunt u waarschijnlijk voorstellen dat ik James vroeg of ik de link mocht delen op deze website.En die toestemming kregen we. Hieronder vind u de link via “He is Alive@”

Bijkomend is het besef dat het vandaag haBikkurim is… We gedachten gisteren tegen de schemering dat Yeshua opstond. En daarmee ving de dag aan dat Hij de Eersteling werd en daarmee is het gehele Pesach/haMatzot vervuld. Yeshua is Priester naar de orde van Melchizedek en wij die ons mogen verheugen dat Hij voor ons in de plaats de wet van zonde en dood op Zich nam, en nu in ondertrouw verbonden zijn aan Hem, grijpen niet terug naar schaduwen maar in de lijn van Melchizedek worden wij onderwezen de priestertaak op te nemen door in de bres te staan en ons verlangen aan onze Verloofde kenbaar te maken, Hem nederig in vernieuwing des geestes te herinneren aan Zijn beloftes om gans Israël te herstellen. Alle eer aan ABBA YHVH!

https://tegentlicht.com/2019/10/08/priester-naar-de-orde-van-melchizedek/

Luister en geniet door op onderstaande woorden te klikken:

He is Alive!

Selah!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s