Verootmoediging en bekering

Van Ephraim en Rimona ontvingen we het nu volgende schrijven:

Shalom Fellow Israelite,

Dit zijn zeer belangrijke dagen die de Almachtige heeft toegestaan ​​om onze aandacht te trekken. We hadden allemaal onze plannen voor de nabije toekomst gemaakt en plotseling staat alles stil. Maar voor degenen die de manieren en doelen van YHVH kennen, die al van tevoren zijn vastgelegd en vastgelegd, is er op zijn minst een licht dat in de toekomst schijnt. Als een van de vloeken op ons valt, vanwege rebellie en ongehoorzaamheid aan onze hemelse Vader en Zijn Woord, is er maar één gebed dat werkt, DE GEBEDEN VAN OPrechte bekering. Ik hoop dat de gebeden van Daniel en Nehemia de weg zullen wijzen.

Ik heb de gebeden van Nehemia en Daniel veranderd om in de eerste persoon te lezen. Zodat degenen onder u die uw identiteit kennen en het herstel van het hele huis van Israël begrijpen (inclusief de verloren stammen van Israël), zich op een persoonlijkere manier met deze gebeden kunnen identificeren.

Zegeningen terwijl we ons voorbereiden op een Pesach zoals we nog nooit eerder hebben gehad.

Ephraim en Rimona

Nehemia 1: 5-11 “Ik bid, YHVH Elohim van hemel en aarde, o grote en ontzagwekkende Elohim, U die Uw verbond en barmhartigheid houdt met degenen die van U houden en Uw geboden onderhouden, laat alstublieft Uw oor aandachtig en Uw ogen open , opdat U het gebed van Uw dienstknecht mag horen, dat ik nu voor U bid, voor de kinderen van Israël, Uw dienstknechten, en de zonden van de kinderen van Israël die wij tegen U gezondigd hebben, belijden. Zowel het huis van mijn vader als ik hebben gezondigd. Wij zijn zeer corrupt tegen U opgetreden en hebben de geboden, de inzettingen en de verordeningen die U Uw dienstknecht Mozes geboden hebt niet nageleefd …

https://etzbneyosef.blogspot.com/2020/04/prayers-of-repentance.html

Een gedachte over “Verootmoediging en bekering

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s