New e-Booklet by Ephraim and Rimona Frank

Introductie naar het Nederlands

“De reis door de wildernis van onze Israëlitische voorvaderen is een voorbeeld, een type en een patroon voor ons nu in deze generatie (zie 1 Korintiërs 10: 1-11). Vers 11 van 1 Korintiërs 10 is bijzonder toepasselijk: “Nu, al deze dingen overkwamen hen als voorbeelden en ze werden geschreven voor onze vermaning, op wie de einden van de eeuwen zijn gekomen” (cursief toegevoegd). Als deze woorden ongeveer 1900 jaar geleden en meer relevant waren, hoeveel te meer voor ons! Met deze gedachte in gedachten is het manuscript Beyond the Mountain vooral gericht op de vermaning die YHVH aan onze voorouders heeft gegeven: ‘Je hebt lang genoeg op deze berg gewoond’ (Deuteronomium 1: 6). Als we leren van de lessen uit het verleden, kunnen we misschien enkele van de fouten (en erger) die onze voorouders hebben begaan, vermijden als we onze gekruisigde en opgestane Messias volgen in nederigheid, gehoorzaamheid en trouw, in het door Hem bepaalde tempo, en ga “voorbij de berg”.”

Vrij te downloaden!

Klik om toegang te krijgen tot BEYOND-THE-MOUNTAIN.pdf

http://israelitereturn.com/

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s