Pesach and haMatzot 2019 in the nations

Before Pesach approached we thought where we would be at that time…While planning for coming to Israel during Sukkot, we decided to visit good and already older friends. Not that old in ages but in years we knew eachother.

After Pesach at home

So we prepared the journey to United Kingdom with our van. It was a one direction of almost 1100 km included a ferry from Duinkirk to Dover. Two hours before depart made the journey to the friends of the Dutchies around 15 hours included a stop to take a nap before arrival at Bishop Auckland.

England

In the year 2013 or was it already 2012 the Dutchiefriends came first to Friesland to visit us and we a few months later to them…and vice versa.

We really have a match with them and it was such a good meeting again. We stayed three days with them..Talking, walking, eating, sharing out of our hearts…Such a blessed time.

Israelites are spread out with a reason, to shine in every place the Father put them, even when they dont share a word. Why are we lighten the Light in us to the area we are in?

Because it is His Light in us, spritual and strong. The stronger we walk out our call in a behavior the Father loves, the stronger the Light will shine bright.

When the three days came to an end, l’hitraot was there. It was difficult and also gladness, because of the possibility we have had. Thankful to Abba YHVH, that He really feed His flock on the place He plant them…in every circumstances.

Belgium

We went down to take the ferry at night to Duinkirk. It went well. In the afternoon we arrived at the next family in Flemish Belgium who had invited us to participate in a campingweekend with other friends of them.

We met several people we knew already and also two men and a woman from the US, who shared their life and journey…One of them has made the illustration above this report.

The blessing of networking in the vineyard of Abba YHVH is a behavior to be open for new contacts. When the other is openminded too, sharing our experiences in the way the Ruach haKodesh lead is a double blessing. Like I share this now to you…While I wrote blessed memories came into my mind and their influences encourage all of us who like to know.

Still without yeast on our way back: Still without yeast

We came home safe just before the weekly shabbat after haMatzot began. Such a good time of rest followed..
It was worthy to take this time and journey because of this result.

All honour to Him Who is.

Isa 2:5
1Jn 1:7

 

 

 

 

Voordat Pesach naderde, bedachten we waar we ons in die tijd zouden bevinden … Terwijl we van plan zijn, zo YHVH wil, om naar Israël te komen tijdens Soekot, besloten we om goede en al oudere vrienden te bezoeken. Niet zo oud in tijden maar in jaren kenden we elkaar.

Na Pesach thuis

Dus hebben we ons voorbereid op de reis naar het Verenigd Koninkrijk met onze bus. Het was enkele reis bijna 1100 km inclusief een veerboot van Duinkerken naar Dover. Twee uur voor vertrek maakte de reis naar de vrienden van de Nederlanders rond 15 uur inclusief een stop om een ​​dutje te doen voor aankomst bij Bishop Auckland.

Engeland

In het jaar 2013 of was het al in 2012 kwamen de Dutchiefriends eerst naar Friesland om ons te bezoeken en we een paar maanden later voor hen … en vice versa.

We hebben echt een match met hen en het was opnieuw zo’n goede bijeenkomst. We bleven drie dagen bij hen … Praten, wandelen, eten, delen … Wat een gezegende tijd.

Israëlieten zijn met een reden verspreid, om te schitteren op elke plaats die de Vader ze heeft gegeven, zelfs als ze geen woord delen. Waarom verlichten we het Licht in ons naar het gebied waar we ons bevinden?

Omdat het Zijn Licht in ons is, geestelijk en sterk. Hoe sterker we onze roeping uitwerken in een gedrag waar de Vader van houdt, hoe sterker het Licht helder zal schijnen.

Toen de drie dagen ten einde liepen, was daar l’hitraot. Het was moeilijk en ook vreugde, vanwege de mogelijkheid die we hebben gehad. Dankbaar aan Abba YHVH, dat Hij Zijn kudde echt voedt op de plaats waar Hij ze plant … in alle omstandigheden.

België

We gingen naar beneden om de veerboot naar Duinkerken te nemen. Het ging goed. ‘S Middags kwamen we aan bij de volgende familie in Vlaams België die ons had uitgenodigd om deel te nemen aan een kampeerweekend met andere vrienden van hen.

We ontmoetten verschillende mensen die we al kenden en ook twee mannen en een vrouw uit de VS, die hun leven en reis deelden …

De zegening van netwerken in de wijngaard van Abba YHVH heeft een gedrag nodig om open te staan ​​voor nieuwe contacten. Wanneer de ander ook open minded is, is het delen van onze ervaringen in de manier waarop de Ruach haKodesh leiding een dubbele zegen. Zoals ik dit nu aan u deel … Terwijl ik schreef, kwamen er gezegende herinneringen in me op en hun invloeden moedigen ons allemaal aan die het leuk vinden om te weten.

Nog steeds zonder gist op de terugweg: zie illustratie hierboven.

We kwamen veilig thuis net voordat de shabbat arriveerde. Een goede tijd van rust volgde ..
Het was de moeite waard om deze tijd en reis te nemen vanwege dit resultaat.

Alle eer aan Hem Die is.

Jes 2: 5
1Jin 1:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s