Hannah Nylund introduceert Hebreeuwse les per skype

Hannah Nylund leerden wij op het Congres van BYNC, gehouden te Ariel/Israel kennen. In het persoonlijke contact wat we kregen, vertelde zij dat ze plannen had om voor geïnteresseerden in Europa een Skype cursus Hebreeuws op te zetten met engels als voertaal.

Onlangs ontving ik een introductie per mail en zo ontstond het idee om haar nader te introduceren.
Ik vroeg haar of zij zich wilde voorstellen zodat u een indruk krijgt wie zij is en wat zij aanbiedt.

Wie ben je, waar woon je en wanneer begon je interesse in Israël en de Hebreeuwse taal?

Ik ben Hanna Nylund en ik ben geboren in Finland en ik woon in Finland. Mijn interesse in Israël begon toen ik een tiener was. Toen ik 22 jaar oud was, studeerde ik mijn eerste cursus in het Hebreeuws, in Ulpan in Jeruzalem, Israël. Sindsdien heb ik op verschillende plaatsen aan en uit gestudeerd: in een kibboets in Israël, aan de Hebreeuwse Universiteit in Jeruzalem, aan de univsersities van Goethenburg en Uppsala in Zweden, privélessen in Israël, Ulpans in Israël. Ik breng veel tijd door in Israël.

Ben je al actief in het geven van lessen aan andere mensen?

Ik werk sinds het najaar van 2016 fulltime als Hebreeuwse leraar. Momenteel heb ik 48 studenten in de week, een privéstudent in het Engels en de anderen zijn verdeeld over kleine groepen, 2 groepen voor Finse sprekers, 5 groepen voor Zweedse sprekers.

Welk resultaat hebben mensen na de eerste sessie van 8 weken?

Het studieboek werkt progressief en na 16 weken hebben we het hele alfabet doorlopen en leerden we beide woorden, werkwoorden, eenvoudig gesprek en grammatica.

Hoe lang duurt het om een ​​eenvoudig gesprek te voeren?

8-16 lessen.

Waarom studeren op Skype?

De cursus vindt één uur per week plaats op Skype. Het voordeel van studeren op Skype is dat je niet naar de cursus hoeft te gaan. Het lijkt er ook op dat studenten meer gericht zijn op Skype, wat het onderwijzen en leren effectief maakt. De studenten zijn verdeeld in studie-paren. Met het studie-paar oefen je tijdens de week (bijvoorbeeld op Skype) wat we in de lessen hebben geleerd.

Andere dingen over mezelf

Mijn moedertaal is Zweeds, mijn tweede taal is Fins. Engels is mijn derde taal, Hebreeuws mijn vierde.

Hebrew with Hanna 2019_EN.Winter 2019

https://www.facebook.com/HebrewwithHanna/

Een gedachte over “Hannah Nylund introduceert Hebreeuwse les per skype

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s