Haast u en wacht

Van Ken Rank ,die samen met Hanoch Young United2Restore oprichtte, ontvingen we het volgende artikel, getiteld “Haast u en wacht” ….

“Persoonlijk geloof ik dat een ieder van ons geroepen is tot iets dat ten goede komt voor het Koninkrijk” ,schrijft Ken Rank,  “maar vóór we kunnen wandelen in de volheid van die roeping, moeten we eerst getraind worden. Ons moeten noodzakelijke gereedschappen gegeven worden, alreeds gemaakt, bereid, zodat wanneer Elohim ons vraagt om te wandelen in de volheid van Zijn roeping, wij gepakt, bereid en klaar zijn om in beweging te komen ( om t op deze manier te zeggen)

Het is dikwijls verloren gegaan in de Christelijke wereld dat de Grote Opdracht werkelijk een roeping is om de naties voor te bereiden voor het werk wat voor ons ligt. Het idee om “dicipelen te maken” betekent studenten opleiden; die bereid zijn om hen te onderwijzen die het verlangen hebben te leren over YHVH en Zijn wil voor hun leven. Nu al gebeurt het vaak, dat we mensen geplaatst zien op posities als dat van een leraar, voordat ze zelf volledig onderwezen zijn. Er is een reden waarom de dicipelen drie jaar met Yeshua wandelden, voordat ze volledig voorbereid waren om anderen te gaan leren. Zelfs in het geval van Paulus, een geleerde man, die onder Gamaliel studeerde, die de kleinzoon was van Hillel (Hillel richtte de school op waarin Paulus deelnam), zien we hem voor een bepaalde tijd weggaan om de noodzakelijke verbindingen te kunnen leggen voordat hij terugkomt om te gaan wandelen in zijn roeping….”

Het volledige artikel kunt u lezen wanneer u deze link aanklikt:

http://www.united2restore.com/2017/07/31/hurry-up-and-wait/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s