ALERT: Important conversation worth watching…

Wanneer u het belangrijk vindt om te weten wat er zoal speelt in het kamp van ontwaakt Yosef, adviseren wij u de belangrijke conversatie te lezen, om uit te vinden welke de juiste weg is voor u. Pete Rambo en Al McCarn hebben wij tijdens het eerste Congres van BneyYosef in Ariel ontmoet om familie te worden. Vorig jaar spraken we Abraham Eliyahu Berkowitz en konden in alle openheid onze beweegreden vertellen en hij de zijne. Dat was op gelijkwaardige basis en dát is een van de signalen dat naderen tot elkaar al begonnen is. Mede door deze ontmoeting ea werd het mij, Hadassah, duidelijk dat de gelijkenis van de jongste zoon veel meer diepte inhield dan zo op het eerste gezicht…Het is een proces en inzicht is zeer gewenst. Woord en Geest, daar worden we regelmatig bij bepaald. Bidt en doe. Dichtbij het Woord blijven, want daarin is Leven.
Wanneer u aanvullingen of opmerkingen heeft…welkom!
NB de link is wel in het engels…

natsab

Dear readers,

There is an important conversation taking place that you may want to watch.  Please do not ‘pile-on,’ however this is a good opportunity to read and understand some of the fundamentals in one of many ongoing conversations with brother Judah.

Go here: https://natsab.com/2017/05/28/gods-word-concerning-the-regathering/

View original post

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s