Halverwege de tour met James en Liz

kleinvoorfolder

We hebben een paar avonden gehad met James en Liz Block in den lande.
Het pakte op elk lokatie anders uit.Wanneer je erover denkt, realiseer je je, dat het niet zomaar een ontmoeting is, maar een team dat YHVH gebruikt om Zijn doel te bereiken en dat proces begint met erkenning dat Hij het is, dat het Zijn beloftes zijn en dat wij het verbruid hadden, het ontmantelen van lagen/bedekkingen die de mensen en lokaties omhullen.
Op de ene lokatie is dat anders dan op de andere en ook de samenstelling van de genodigden is anders.
Samenvattend heb ik kracht, autoriteit,proclamatie,doorbraak, glorie, eenheid en innerlijk diep en grote vreugde ervaren. En een groei voor de zonen van Elohim in het huis van Yosef, die op hun voeten zullen gaan staan.
Hetgeen James brengt is zo in lijn met het Woord en zulk een verfrissing!
Wie ook Ephraim en Rimona Frank hebben gehoord zullen zien dat Nederland in korte tijd twee bijzondere verfrissingen kreeg, waarover ik verwonderd ben. Vaak kwam in mij op dat Amos 9:13 nabij is…” Ziet, de dagen komen, spreekt YHVH, dat de ploeger den maaier, en de druiventreder den zaadzaaier genaken zal;”

Vanavond hopen we Garderen te bezoeken.

 

Shalom, Hadassah

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s